Kosten & Subsidie

Opleidingen succesvol integreren binnen uw bedrijf

Wanneer de keuze is gemaakt om mbo-bedrijfsopleidingen aan uw medewerkers aan te bieden moeten er een hoop zaken worden geregeld. Door het afnemen van een van onze opleidingspakketten wordt u volledig ontzorgt. Een vast contactpersoon van Spring Instituut zorgt ervoor dat de opleidingen op een succesvolle manier in uw bedrijf worden ingezet.

Duur mbo opleidingen:

mbo-2standaard 1 jaar
mbo-3standaard 1,5 jaar
mbo-43 jaar, kan versneld in 2 jaar of 1 jaar bij doorstroom (medewerker heeft al niveau 3)

Wat doen wij voor u?

  • Onze opleidingsadviseurs geven een presentatie aan uw medewerkers en (toekomstige) praktijkopleiders op locatie.
  • Wij ontwerpen een wervende digitale flyer op maat.
  • Wij verzorgen een training praktijkopleiders om draagvlak te creëren voor ons opleidingsaanbod. Deze training bestaat uit twee dagen. Op dag één (bij u op locatie) wordt uitleg gegeven over ons opleidingsconcept, de rol van de praktijkopleider en de werking van de online leeromgeving. Deze trainingsdag is geschikt voor praktijkopleiders, maar ook voor leidinggevenden en andere geïnteresseerden. Dag twee van de training is een terugkomdag met verdieping, speciaal voor praktijkopleiders.
  • We geven advies bij de aanvraagprocedure van de Subsidieregeling praktijkleren met alle bijbehorende belangrijke aandachtspunten. Tevens houden we u op de hoogte van nieuwe informatie met betrekking tot de subsidie.

U kunt kiezen uit de volgende opleidingspakketten:

Pakket A

20 medewerkers voor € 2700,- p.p.

Pakket B

10-19 medewerkers voor € 3.000 p.p.

Pakket C

5 – 9 medewerkers voor € 3300,- p.p.

Pakket D

1 deelnemer voor € 3600,-

Op al onze bbl-opleidingen is de subsidie praktijkleren is op deze van toepassing. Deze bedraagt maximaal € 2700,- per student per jaar.