De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om samen met onze nieuwe klant Koskamp het Koskamp College te ontwikkelen. Met een toepasselijke pay-off: Opgeleid op weg!

Voor alle huidige en toekomstige medewerkers is er binnen het Koskamp College een prachtige introductiemodule ontwikkelt: ‘Werken bij Koskamp’. In deze introductiemodule leren medewerkers alles over Koskamp. Zo wordt de missie en visie behandeld, maar ook de route die de producten van het centrale magazijn tot aan de klant afleggen. Ook worden procedures en regels rondom ziekteverzuim en te laat komen besproken. In de loop van het komende jaar worden nog vier modules toegevoegd aan het Koskamp College voor de belangrijkste functies binnen Koskamp.

Maandag 10 april was de eerste van drie feestelijke kick offs om het Koskamp College te lanceren. Alle medewerkers zijn geïnformeerd over de mogelijkheden binnen het Koskamp College en over het belang van goed opgeleide medewerkers. De reacties waren erg positief en medewerkers zijn direct gestart met het maken van de introductiemodule.

In juni gaat ook de eerste groep medewerkers starten met een bbl-opleiding via Spring Instituut. De groep start in de logistiek op niveau 2 en 3. In de loop van het jaar starten er nog twee groepen en worden ook de opleidingen mbo-3 Commercieel Medewerker en mbo-4 Logistiek Supervisor aangeboden.

We wensen iedereen veel plezier en succes in het Koskamp College!

Recent Posts