Onze Mensen

TROTS – ENERGIE – MOTIVATIE

 • Marcel Miltenburg
  Marcel Miltenburg Directeur-eigenaar

  “Door eerdere functies in het bedrijfsleven heb ik ervaren dat het slim is om aandacht te besteden aan de ontwikkeling van je medewerkers. Dat heeft een positieve invloed op de bedrijfsresultaten. Bedrijven kunnen voor alle opleidingsvraagstukken bij ons terecht. Als strategische opleidingspartner geven we advies en bieden we oplossingen”

 • Jet Verbeeten
   Jet Verbeeten Onderwijskundig ontwikkelaar & Studiecoach

   “Mijn functies als Onderwijskundig ontwikkelaar en Studiecoach sluiten naadloos op elkaar aan. Als Onderwijskundig ontwikkelaar ben ik elke dag bezig met dat wat ik écht belangrijk vind: zorgen dat ons onderwijs in de praktijk op een zo leuk en nuttig mogelijke manier toegankelijk is voor studenten. Als Studiecoach begeleid ik studenten van start tot finish en kan ik direct feedback vragen en daarmee de opleidingen weer verbeteren.”

    

  • Kelly Rensen
   Kelly Rensen Student Support

   Heb je als student een vraag of probleem? Dat zit je bij Student Support goed! Samen zoeken we naar de juiste oplossing, zodat je snel verder kunt met je opleiding. Ik ben er trots op hier een (technisch) aandeel in te kunnen leveren!”

  • Linda Verhagen
    Linda Verhagen Onderwijskundig ontwikkelaar

    “Bijdragen aan de ontwikkeling van anderen, daar haal ik mijn energie uit. Door verschillende opleidingen te ontwikkelen leer ik zelf ook elke dag weer. Deze combinatie maakt dat ik elke werkdag met een goed gevoel afsluit.”

   • Surin Mahabali
    Surin Mahabali Opleidingsadviseur binnendienst

    “Ik vind het leuk om met heel veel verschillende mensen contact te hebben. Samen met klanten verken ik waar en hoe een opleiding van toegevoegde waarde kan zijn voor de bedrijfsvoering. Medewerkers raken gemotiveerd door het behalen van een diploma!”

   • Jij?
     Jij?

     “Wij bieden mensen graag de mogelijkheid zich bij ons te ontwikkelen. Daarom hebben we regelmatig ruimte voor stagiairs of werkervaringsplekken. Interesse? “

    • Daan Grundmeijer
     Daan Grundmeijer Technisch e-learning consultant

     “Onze afdeling R&D houdt zich bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online leren. Gebruiksvriendelijkheid en visuele aantrekkelijkheid van onze leeromgeving staat voorop”

    • Judith Slof
     Judith Slof Coördinator Onderwijs & Kwaliteit

     “Ik vind veel uitdaging in de samenwerking met onze klanten. Zij hebben ieder een heel verschillende, specifieke opleidingsbehoefte en toch lukt het altijd om medewerkers op te leiden binnen het concept van Spring Instituut. Dit betekent dat ons opleidingsconcept uniek, maar tegelijkertijd ontzettend breed inzetbaar is. Daar ben ik trots op!”

    • Renske Naber
     Renske Naber Coördinator Onderwijs & Kwaliteit

     “Het belangrijkste vind ik om een klant echt te leren kennen. Zo kan ik met nieuwe ideeën en creativiteit inspelen op hun wensen en hen helpen sturing te geven aan hun eigen ideeën”

    • Monique Peters
      Monique Peters Coördinator Leerpleinen

      “Leren moet naast nuttig ook leuk zijn! Hier zet ik mij binnen Spring voor in. Als onderwijskundige kijk ik samen met de klant en ons multidisciplinaire team naar de leervraag. Ik kijk altijd naar hoe we de theorie zoveel mogelijk in de context van de praktijk kunnen aanbieden. Uiteindelijk komen we zo tot een leerzame, mooie en interactieve e-learning waarbij kennis op een praktische en leuke manier in de organisatie wordt geborgd.”

     • Peter Meint Heida
      Peter Meint Heida Back-end developer

      “Binnen de afdeling R&D is het voor mij de uitdaging om het ‘onmogelijke’ mogelijk te maken. Omdat we alle ontwikkelingen op het gebied van webapplicaties en online leren op de voet volgen kunnen we bij het maken van onze producten direct de nieuwste technieken inzetten”

     • Britt van Hoek
       Britt van Hoek Onderwijskundige

       “Als Onderwijskundige vind ik het belangrijk om studenten unieke kennis en vaardigheden mee te geven, zodat zij op deze manier het verschil kunnen maken op de werkvloer. Het concept van Spring Instituut speelt hierop in binnen ieder individueel leerproces, dit vind ik de plus van ons bedrijf”

      • Maartje Peters
        Maartje Peters Coördinator Studiecoaches

        “De missie ‘het beste uit onze studenten halen’ is mij op het lijf geschreven. Ik haal veel voldoening uit het helpen van studenten bij het uitstippelen en onderzoeken van hun weg, talenten en innerlijke drijfveren. Als coach zet ik mijn enthousiasme en betrokkenheid in om deze inspirerende visie in praktijk te brengen.”

       • Steffie Rouwmaat
         Steffie Rouwmaat Coördinator Projectbureau & Communicatie

         “Mijn energie en enthousiasme komen goed van pas bij Spring; het is een ontzettend leuke uitdaging om samen met collega’s ons unieke opleidingsconcept verder te ontwikkelen!”

        • Joyce Garcia
          Joyce Garcia Studiecoach & Coördinator intakes

          “Als Studiecoach wil ik ervoor zorgen dat onze studenten ‘lekker kunnen leren in de praktijk’. Ik ben er niet alleen om te stimuleren en adviseren, maar vooral ook om te inspireren.”

         • Jamilla Ruygt
           Jamilla Ruygt Projectmedewerker

           “De sfeer bij Spring is heel goed en ik voelde me meteen thuis. Ik heb veel verschillende taken en daardoor is geen dag hetzelfde. Dat vind ik erg leuk!”

          • Rob Arnts
            Rob Arnts Technisch e-learning consultant

            “Onze afdeling R&D houdt zich bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online leren. Gebruiksvriendelijkheid en visuele aantrekkelijkheid van onze leeromgeving staan voorop. Wat ik echt leuk vind aan mijn werk is de inhoudsvraag en de wensen van de klant vertalen naar een passende inrichting van de online leeromgeving”

           • Nienke Veldscholten
             Nienke Veldscholten Onderwijskundig ontwikkelaar & Studiecoach

             “Jezelf blijven ontwikkelen en leren vind ik leuk, maar ook belangrijk. Door het ontwikkelen van verschillende opleidingen voor Spring leer ik zelf elke dag bij, maar help ik anderen ook bij het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden. Dat geeft me een goed gevoel!”

            • Barbara Schrör
             Barbara Schrör Opleidingsadviseur & Praktijkcoach

             “Ik vind het leuk om betrokken bij mijn klanten te zijn en te ervaren wat voor effect ons opleidingstraject heeft. Blij word ik van bedankjes die ik krijg van klanten als het gaat om het ontzorgen van- en meedenken met hen. Het doet me goed als ik merk hoe enthousiast en meer betrokken studenten en praktijkopleiders worden door de inzet van onze opleidingen.”

            • Bob Miltenburg
             Bob Miltenburg Commercieel manager

             “Ik ben trots op het feit dat wij bedrijven aansporen medewerkers een kans op ontwikkeling te bieden. Vaak zijn bedrijven eerst terughoudend, maar wanneer zij de voordelen ervaren slaat dit vaak volledig om, daar krijg ik energie van!”

            • Mandy Slotboom
             Mandy Slotboom Coördinator Projectbureau & HR

             “Een werkdag die vanaf de eerste minuut chaotisch begint en uiteindelijk eindigt met een afgewerkte to-do lijst en waarin ik enthousiaste telefoontjes heb gekregen van tevreden mensen, problemen heb kunnen oplossen en de administratie netjes heb bijgewerkt, daarvan krijg ik energie!”

            • Linda Lammers
              Linda Lammers Onderwijskundig ontwikkelaar & Studiecoach

              “Ik vind het een uitdaging om boeiend en leerzaam lesmateriaal te ontwikkelen waar studenten in de praktijk écht gebruik van kunnen maken.”

             • Kitty Beem
               Kitty Beem Onderwijskundig ontwikkelaar

               “Ik vind het een interessante uitdaging om materialen te ontwikkelen die goed aansluiten bij de leerwensen en behoeften van onze studenten. Daarnaast denk ik graag na over nieuwe media die deze materialen kunnen versterken. Dankzij de (snelle) technologische ontwikkelingen is er namelijk steeds meer mogelijk in de wereld van het online leren!”

              • Mandy Boers
                Mandy Boers Medewerker Projectbureau

                “Spring Instituut heeft een pakkend concept wat goed inspeelt op de opleidingsbehoefte van deze tijd. Ik vind het erg leuk om de best mogelijke service te bieden en collega’s en klanten te ontzorgen”