Commerciële opleiding

Bedrijven zijn erg afhankelijk van hun commerciële medewerkers, aangezien zij functioneren als een aanspreekpunt voor klanten en ervoor zorgen dat bestaande en nieuwe producten op de juiste manier en naar de juiste personen op de markt gebracht worden. Het aantrekken van nieuwe klanten en het maken van sales hangt af van de commerciële afdeling van een bedrijf, en het is daarom belangrijk dat medewerkers binnen deze afdelingen de juiste kennis en vaardigheden bezitten om hun werk goed uit te voeren.

Met onze flexibele opleidingen kunnen zowel bedrijven als deelnemers up-to-date blijven in de commerciële wereld, de productiviteit en kwaliteit van hun werk verhogen én hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren. In onze opleidingen leren deelnemers alle vaardigheden die ze nodig hebben om optimaal te werken in de facilitaire dienstverlening. Ze volgen een opleiding in hun eigen tijd en tempo naast hun werk en passen de opgedane kennis direct toe in de praktijk op de werkvloer. Hierdoor is een commerciële opleiding bij Spring Instituut relevant voor zowel de medewerker als het bedrijf.

Commercieel medewerker
mbo-3

Tijdens de opleiding Commercieel medewerker mbo-3 leren deelnemers alles over hoe ze optimaal kunnen werken in de commerciële wereld. Zo leren ze meer over het onderzoek, binnenhalen en behouden van klanten en het voeren van verkoopgesprekken.

Waarom een Commerciële opleiding volgen bij Spring Instituut?

Lekker leren in de praktijk

Deelnemers die een zorgopleiding bij Spring instituut volgen leren grotendeels in de praktijk. Ze volgen de opleiding in hun eigen tijd via een online leeromgeving en passen wat ze geleerd hebben direct toe op de werkvloer. Dit betekent dat de deelnemer en het leerbedrijf direct kunnen profiteren van de nieuwe kennis en vaardigheden. Daarnaast hoeven onze deelnemers dankzij deze methode niet onnodig naar school: bij Spring Instituut leren deelnemers in de praktijk in plaats van de schoolbanken. Hierdoor hoeven ze nauwelijks werk te missen.

Flexibel leren

Bij Spring Instituut vinden we het belangrijk dat iedereen op hun eigen manier en tempo een opleiding kan volgen, waar en wanneer hen dit uitkomt. Daarom zorgen wij ervoor dat onze opleidingen zo flexibel mogelijk zijn. Dit doen we door iedere student te ondersteunen tijdens hun studie door middel van persoonlijke begeleiding van een individuele studiecoach. Het is daarnaast mogelijk om maandelijks te starten met een opleiding, waardoor deelnemers niet lang hoeven te wachten voordat ze kunnen beginnen met leren. 

Subsidie Praktijkleren

Op al onze zorgopleidingen is de subsidie praktijkleren van toepassing. Hiermee kan je tot 2700 euro per medewerker per jaar ontvangen. Dit maakt het volgen van een opleiding bij Spring Instituut zeer voordelig en in sommige gevallen zelf kostenneutraal. Spring Instituut zal het leerbedrijf ondersteunen bij het aanvragen van deze subsidie en alle bijkomende aandachtspunten.

Advies nodig? Wij zijn er voor je

Vragen over een opleiding of ons aanbod? Neem gerust contact op voor meer informatie.