Lekker leren in de praktijk!

Medewerkers willen leren op een manier die past bij hun leven. Vaak leren deze medewerkers graag in de praktijk en sluit het reguliere onderwijs niet aan. Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn mbo-diploma te halen. Dit op een manier die past bij de medewerker én het bedrijf.

We realiseren dit door:

  • het gebruik van een online leeromgeving;
  • het geven van persoonlijke begeleiding door een studiecoach en docenten;
  • diverse persoonlijke bijeenkomsten;
  • praktijkopdrachten die aangepast zijn op de kennis en vaardigheden van de medewerker.

Medewerkers ontwikkelen zich tijdens hun reis naar het mbo-diploma. Ook wij blijven ons ontwikkelen. Ons team doet er alles aan om het leren zo leuk mogelijk te maken.

Spring Instituut door de jaren heen…

2008

Marcel Miltenburg en Gerard Sterkenburg blazen leven in Spring Instituut. De mbo-opleidingen worden gefaciliteerd in een Online Leeromgeving. Het doel? Lekker leren in de praktijk!

2009

Spring Instituut gaat een samenwerking aan met ROC Mondriaan en ontwikkelt de eerste mbo-opleidingen voor Super de Boer.

2010

Het opleidingsaanbod breidt uit met opleidingen in de volgende branches: Horeca, Retail, Logistiek, Fastservice en de Zakelijke dienstverlening.

2011

Spring Instituut ontwikkelt naast mbo-opleidingen ook leerpleinen voor bedrijven.

2012

Spring Instituut gaat een mooie samenwerking aan met Coop Supermarkten. Naast de mbo-opleidingen, kunnen medewerkers ook aan de slag in het Coop College.

2014

Het studentaantal groeit naar 300 studenten!

2016

Spring Instituut lanceert een nieuw opleidingsconcept. Door persoonlijke begeleiding, Student Support en een nieuwe leeromgeving, sluiten de opleidingen nog beter aan bij de medewerker en het bedrijf.

2017

Spring Instituut gaat zelfstandig verder als particulier opleidingsinstituut. Als bedrijfsopleider richten we ons op twee branches: de Logistiek en Retail. Daarnaast verhuist Spring Instituut naar een nieuw pand in Ede en breidt het team zich uit naar 35 medewerkers!