Flexibel & betrokken

Innovatief & kwalitatief

Lekker leren in de praktijk

1.500+ tevreden klanten & studenten

Maatwerk

Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden wij een passend maatwerktraject aan op basis van de behoeften van werkgever en medewerker. Samen kijken we naar de leervraag en zoeken we naar een bijpassende oplossing. Of dit nu gaat om de inhoud, duur, planning of lestijd.

Vertrouwd door:

Taalcursussen

Binnen de taalcursussen is er veel ruimte voor maatwerk. We kijken waar de leerbehoefte van de cursist en het bedrijf ligt. Zeker bij cursisten die de Nederlandse taal al enigszins beheersen, kunnen we de lessen richten op de werkpraktijk.

Mbo-opleidingen

Onze verschillende mbo-opleidingen kunnen we ook aanbieden gericht op jouw organisatie. Zo kan er een leeromgeving speciaal worden ingericht. Hierbij kunnen we bijvoorbeeld video’s opnemen bij jullie op de werkvloer, zodat het voor de student beeldend wordt.

Modules

Is er een leerbehoefte bij jouw organisatie, maar hebben jullie geen behoefte aan een volledige mbo-opleiding? Dan kan dat! We werken dan met modules. Deze modules zijn zowel online als fysiek te volgen. Hierbij kan er worden gekozen voor enkel online, enkel fysiek of een combinatie. De inhoud van de modules stemmen we samen af, zodat ze perfect aansluiten bij de leerbehoefte.

Leerplein

Naast dat we de inhoud voor de leeroplossingen kunnen aanbieden, kunnen we deze ook in een leerplein aanbieden. Een leerplein is de online omgeving waarin alle leeroplossingen worden verzameld. Dit leerplein wordt speciaal voor jouw organisatie samengesteld. Jullie medewerkers zien hier dus de leeroplossingen naar jullie wens. Dit kan een mbo-opleiding zijn, een cursus of beide.

Hoe werkt het?

Heb je interesse in een maatwerktraject van Spring Instituut? Neem dan vooral contact met ons op via advies@springinstituut.nl of bel naar 085-0656156. Samen met een van onze onderwijskundigen ga je in gesprek om jullie wensen boven tafel te krijgen. Zo komen jullie samen tot een passend leertraject.

Na het gesprek zal onze onderwijskundige een vrijblijvend voorstel voor jullie opstellen. Aan de hand hiervan wordt in overleg het vervolg van het traject bepaald.

Advies nodig? Wij zijn er voor je

Vragen over een opleiding of ons aanbod? Neem gerust contact op voor meer informatie.