Cursussen Nederlands

Met onze cursussen Nederlands verbeteren deelnemers hun Nederlands door middel van een lespakket dat is aangepast op hun behoeftes en situatie. Onze NT2-docent komt wekelijks op locatie langs om de deelnemers Nederlands les te geven. Tijdens deze lessen leren ze beter Nederlands spreken, luisteren, lezen en schrijven, met uiteindelijk een betere communicatie en een verhoogde effectiviteit op de werkvloer als resultaat.

Cursus Nederlands

Met onze cursus Nederlands kunnen deelnemers met weinig tot geen kennis van de Nederlandse taal hun Nederlands aanvullen en verbeteren.

Cursus Nederlands voor gevorderden

Met onze cursus Nederlands voor gevorderden kunnen deelnemers die al wat basiskennis hebben van de Nederlandse taal hun Nederlands nog meer aanvullen en verbeteren.

Dutch course

Our Dutch course is suitable for participants that have little to no knowledge of the Dutch language and want to improve their Dutch language skills.

Waarom een cursus Nederlands volgen bij Spring Instituut?

Verbeterde communicatie en effectiviteit

Effectiviteit op de werkvloer en is afhankelijk van goede communicatie. Het is daarom ook belangrijk dat iedereen de Nederlandse taal goed beheerst. Met onze Nederlandse cursussen verbeteren deelnemers de communicatie op de werkvloer én in het dagelijks leven.

Flexibel en persoonlijk

Wanneer er gestart wordt met een Nederlandse cursus, komt een NT2-docent van Spring Instituut wekelijks langs op locatie om de deelnemers persoonlijk les te geven. Daarnaast studeren ze in hun eigen tijd door middel van een app of werkboek. Dit geeft de deelnemers de flexibiliteit om een deel van de cursus in hun eigen tempo te volgen.

Maatwerk

Voor onze Nederlandse cursussen leveren we altijd maatwerk. Zo kunnen wij het lespakket van de cursus afstemmen op de behoeftes van de deelnemer en die van het bedrijf. Denk hierbij aan de duur, planning, lestijden en inhoud van de cursus.

Hoe werkt het ?

Stap 1

Onze Nederlandse cursussen beginnen met een vrijblijvend intakegesprek, bestaande uit een kort intakegesprek en een intaketoets. Tijdens deze intake wordt het taalniveau van alle deelnemers vastgesteld door een NT2-docent.

Stap 2

Op basis van de resultaten van het intakegesprek en het huidige taalniveau van de deelnemers geeft de NT2-docent een advies per deelnemer. De NT2-docent stelt vast welke cursussen er het beste bij de deelnemers passen en stelt op basis hiervan een lesprogramma voor.  

Stap 3

Wanneer er akkoord is gegaan met het advies maken we een planning voor de cursus en starten we met de wekelijkse bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden gegeven door een NT2-docent op locatie. Naast de bijeenkomsten gaan de deelnemers zelf aan de slag met een app en/of werkboek.

Stap 4

Nadat de deelnemers succesvol een cursus hebben afgerond ontvangen ze een certificaat. Daarnaast kunnen we per deelnemer kijken hoe ze nog verder kunnen leren in de toekomst. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een vervolgcursus volgen of doorstromen naar een van onze mbo-opleidingen.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over onze cursussen. Als er vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen via advies@springinstituut.nl of 085 – 065 61 55.

Beroepsgerichte cursussen

Volg onze beroepsgerichte cursussen nu extra voordelig met het STAP-budget.

Advies nodig? Wij zijn er voor je

Vragen over een opleiding of ons aanbod? Neem gerust contact op voor meer informatie.