Nieuwe en frisse commerciële opleidingen van start!

Hoera! Op 1 mei zijn wij gestart met twee nieuwe opleidingen: mbo-3 commercieel medewerker en mbo-4 junior accountmanager. Ons opleidingsaanbod wordt steeds uitgebreider, zo kunnen wij nóg meer medewerkers de kans geven om een opleiding te volgen en zichzelf te ontwikkelen.

Met deze vernieuwde opleiding spelen we beter in op de behoefte van onze studenten. We hebben vooral ingestoken op een verbeterde koppeling met de praktijk. Een aantal van onze creatieve onderwijsontwikkelaars is hiervoor met een frisse blik aan de slag gegaan om deze opleidingen nog relevanter en aantrekkelijker te maken.

Elke periode gaan wij bijvoorbeeld in gesprek met verschillende experts uit de branche. De podcast heeft nu ook zijn weg naar onderwijsland gevonden! In de eerste aflevering leren onze studenten bijvoorbeeld alles over het bedrijf Amigos Internationaal, hun missie, visie, doelen en de manier waarop ze hun bedrijf profileren.

Door meer experts uit het bedrijfsleven te betrekken bij onze opleidingen, hopen wij dat studenten de koppeling tussen de theorie en praktijk beter kunnen begrijpen en direct kunnen toepassen in hun eigen werk. Daarnaast is het natuurlijk ook mega interessant om te horen hoe het er bij een ander bedrijf aan toe gaat!

Naast de podcast zijn er ook interactieve online lessen. In de eerste online les is onze eigen commercieel manager Bob Miltenburg aan het woord. Tijdens deze les gaat het onder andere over de bedrijfskolom en marktontwikkelingen. De studenten krijgen hier alle informatie over en daarnaast vertelt Bob zijn eigen ervaringen.

Zoals je van onze logistieke opleidingen gewend bent, zijn ook de commerciële opleidingen stapelbaar, dit betekent dat studenten eenvoudig kunnen doorstromen naar een hoger niveau. Eenmaal mbo-2 afgerond? Dan kan de student zonder moeite verder voor een mbo-3 diploma.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die hun expertise met ons wil delen!
Ben jij werkzaam in een commercieel of logistiek bedrijf en denk jij dat jouw inbreng van toegevoegde waarde kan zijn voor onze commerciële opleidingen? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wie weet kunnen we samen met jou ook een podcast of online les opnemen!

Benieuwd naar onze podcast? Luister hieronder een klein stukje van de podcast over normen en waarden die we met onze docente Hanneke Struiksma opnamen.