Nieuwe examenruimte!

Spring Instituut breidt uit! Deze week opende wij onze nieuwe examenruimte. Deze ruimte wordt gebruikt voor examens, studiebijeenkomsten, diploma-uitreikingen en andere bijeenkomsten.

De examenruimte is helemaal in de stijl van Spring Instituut ingericht. Dit betekent: veel planten (lees, zuurstof), warme kleuren en ons eigen logo op de muur. Maar ook aan de praktische zaken is gedacht; dankzij een duidelijke klok, genoeg tafels en stoelen en internet voor iederéén, is het lokaal helemaal examenwaardig.

Waarom een nieuwe ruimte?
Spring Instituut timmert hard aan de weg. We hebben inmiddels bijna 600 actieve studenten! Voor deze studenten gaan we steeds meer zelf doen. Zo faciliteren we vanaf dit jaar ook de examens. Ben je bijna klaar met de opleiding? Dan ben je van harte welkom in onze prachtige nieuwe ruimte in Ede.

En nog meer…
Naast het faciliteren van de examens, wordt de ruimte vanaf deze maand ook gebruikt voor een aantal studiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten gaan de studenten samen met onze Spring docenten met de opleiding aan de slag.

In de toekomst zullen we ook inspiratiesessies en vakdagen in ons nieuwe lokaal organiseren. Zo kunnen de studenten leren over de nieuwste trends en ontwikkelingen uit hun vakgebied.