Verdien €150,-!

Raad de opleiding aan en verdien €150!

Als iemand op jouw aanraden start met één van onze opleidingen, ontvang jij een waardebon ter waarde van €150,- van de Media Markt. Leuk toch?! Check hier het aanbod van onze huidige opleidingen. Geef jouw kandidaat door via dit formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. Start jouw vriend/broer/collega/tante daadwerkelijk met de opleiding? Dan krijg jij van ons de bon!

Eén van onze studenten ontving laatst zelfs een waardebon t.w.v. €450,-, nadat hij twee collega’s en zichzelf van een erkende opleiding had overtuigd. We zijn benieuwd wat hij hiermee ging doen en belden hem op.

Robin, je bent de eerste die zo’n groot bedrag bij elkaar heeft gespaard. Wie heb je aangeraden?
Ik heb twee collega’s aangeraden om te starten met de mbo-3 opleiding tot logistiek teamleider. In mijn bedrijf merk ik dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Bij mijn collega’s, twee dames, had ik het idee dat de opleiding voor hen een goede kans was om verder te komen. Daarnaast ga ik zelf starten met de mbo-4 opleiding tot logistiek supervisor.

Hoe heb je jouw collega’s overgehaald?
Ik heb zelf de mbo-3 opleiding gedaan bij Spring Instituut. Hier heb ik over verteld. Op basis van mijn ervaringen kregen mijn collega’s een goed beeld van de opleiding. Daarnaast heb ik benadrukt dat de opleiding veel verbreding geeft op je eigen kennis en ervaring in de logistiek.

Je gaat ook zelf verder met een mbo-4 opleiding. Waarom heb je hiervoor gekozen?
Het niveau van de mbo-3 opleiding was voor mij redelijk eenvoudig, omdat ik eerder al hbo heb gedaan. Daardoor ben ik snel door de opleiding heen gefietst. Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Binnen mijn bedrijf wil ik graag meer leidinggeven en mij inzetten voor bijvoorbeeld de planning. Deze aspecten kan ik leren in de vervolgopleiding en daar heb ik enorm veel zin in!

En dan de belangrijkste vraag: wat ga je kopen voor die €450,- euro?
Ik heb een hele mooie televisie gezien. Toen ik die bonnen kreeg, dacht ik: hier moet ik echt wat moois voor kopen. Deze nieuwe televisie past mooi in de woonkamer.


Ken jij iemand die zich ook wil ontwikkelen met één van onze opleidingen? Of ben je zelf klaar om te groeien? Klik dan hier om jezelf of de ander aan te melden. Vragen? Neem contact op met: 085 065 61565

 

Voorwaarden

  • Alleen nieuwe aanmeldingen die via dit formulier zijn gemeld, worden meegenomen in deze actie.
  • De wens van de ‘nieuwe student’ om een opleiding te volgen is nog niet gemeld bij de HR-afdeling van jouw bedrijf.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe studenten die een logistieke of commerciële opleiding gaan volgen.
  • De tegoedbon wordt uitgekeerd zodra de nieuwe student het kennismakingsgesprek met de studiecoach heeft gehad.
  • Vragen? Neem dan gerust contact op met jouw studiecoach!
Door de ogen van Surin