Studenten raden opleidingen aan

Lekker, het is bijna zomer! De temperaturen stijgen en de bomen en planten staan vol in bloei. Dé tijd om als werknemer aan je ontwikkeling te werken. Net als de natuur, stimuleert ook Spring Instituut werknemers om te blijven groeien en bloeien. Daarom maken we extra plekken vrij binnen onze opleidingen. Deze plekken zijn speciaal voor vrienden, vriendinnen, teamgenoten of collega’s van onze eigen (ex)studenten. 

Diploma en lekker shoppen?!
Wie mag beginnen bij Spring Instituut heeft geluk! Want binnen één tot twee jaar heb je al een erkend mbo-diploma op zak. Niet alleen de nieuwe studenten hebben mazzel, maar ook de huidige studenten kunnen deze zomer wat extra’s verdienen. Als een vriend, collega, broer of zus op zijn/haar aanraden start met de opleiding, dan krijgt de student een cadeaubon van de Mediamarkt ter waarde van €150,-.

Studenten raden opleidingen aan.

Onze studenten maken volop gebruik van deze actie! Ze raden met veel enthousiasme de opleidingen aan bij vrienden, collega’s en familieleden. Erg leuk om te zien. Eén student wist zelfs drie kennissen uit zijn eigen omgeving te stimuleren om met een opleiding te starten. Deze geluksvogel kreeg daarvoor drie cadeaubonnen thuisgestuurd. We zijn benieuwd wat hij hiermee gaat doen en belden hem daarom op.

Robin, je bent de eerste die zo’n groot bedrag bij elkaar heeft gespaard. Wie heb je aangeraden?
Ik heb twee collega’s aangeraden om te starten met de mbo-3 opleiding tot logistiek teamleider. In mijn bedrijf merk ik dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Bij mijn collega’s, twee dames, had ik het idee dat de opleiding voor hen een goede kans was om verder te komen. Daarnaast ga ik zelf starten met de mbo-4 opleiding tot logistiek supervisor.

Hoe heb je jouw collega’s overgehaald?
Ik heb zelf de mbo-3 opleiding gedaan bij Spring Instituut. Hier heb ik over verteld. Op basis van mijn ervaringen kregen mijn collega’s een goed beeld van de opleiding. Daarnaast heb ik benadrukt dat de opleiding veel verbreding geeft op je eigen kennis en ervaring in de logistiek.

Je gaat ook zelf verder met een mbo-4 opleiding. Waarom heb je hiervoor gekozen?
Het niveau van de mbo-3 opleiding was voor mij redelijk eenvoudig, omdat ik eerder al hbo heb gedaan. Daardoor ben ik snel door de opleiding heen gefietst. Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Binnen mijn bedrijf wil ik graag meer leidinggeven en mij inzetten voor bijvoorbeeld de planning. Deze aspecten kan ik leren in de vervolgopleiding en daar heb ik enorm veel zin in!

En dan de belangrijkste vraag: wat ga je kopen voor die €450,- euro?
Ik heb een hele mooie televisie gezien. Toen ik die bonnen kreeg, dacht ik: hier moet ik echt wat moois voor kopen. Deze nieuwe televisie past mooi in de woonkamer.


Ken jij iemand die zich ook wil ontwikkelen met één van onze opleidingen? Of ben je zelf klaar om te groeien? Klik dan hier om jezelf of de ander aan te melden. Deze actie loopt tot 1 juli 2018.

Door de ogen van Surin