Over Spring Instituut

Spring Instituut is één van de grootste particuliere bedrijfsopleiders van Nederland en biedt een uniek opleidingsconcept aan met persoonlijke begeleiding. Spring Instituut is een jonge, frisse en dynamische organisatie waar kwaliteit, flexibiliteit, innovatie, betrokkenheid en vitaliteit hoog in het vaandel staan.

Onze erkende mbo-opleidingen en cursussen brengen de nieuwste kennis en vaardigheden naar de werkvloer aan de hand van een persoonlijke interactieve online leeromgeving. De medewerker kan binnen het bedrijf waar hij werkzaam is doorgroeien en nieuwe kennis opdoen. De praktijkervaring kan bekroond worden met een erkend diploma en de medewerker hoeft niet vijf dagen per week in de schoolbanken te zitten. De medewerker leert op een manier die past bij zijn leven. Dankzij ons innovatieve concept kost opleiden niet meer onnodig veel tijd en geld. Op al onze opleidingen is de subsidie praktijkleren van toepassing. Dit maakt opleiden zeer voordelig tot zelfs kostenneutraal.

Marcel Miltenburg

Het gezicht achter Spring Instituut is Marcel Miltenburg. ‘Ik heb altijd al een hart gehad voor het onderwijs en het inspelen op de behoeften van de arbeidsmarkt. Daarom heb ik in 2009 Spring Instituut opgericht, met als doel een passend opleidingstraject aan te bieden dat aansluit op het actuele werkveld.’

Door mensen op te leiden blijven zij zichzelf ontwikkelen. In het opleidingsconcept leert de medewerker grotendeels op de werkvloer en op eigen tempo. Elke medewerker en klant is uniek en verdiend een passende leerweg. Gedreven door een duidelijke visie het onderwijs te verbeteren, werkt Spring Instituut hard aan het innovatieve opleidingsconcept.

foto Marcel Miltenburg

Beroepsgerichte cursussen

Volg onze beroepsgerichte cursussen nu extra voordelig met het STAP-budget.

Advies nodig? Wij zijn er voor je

Vragen over een opleiding of ons aanbod? Neem gerust contact op voor meer informatie.