Word jij onze nieuwe Multimedia Designer?

Als Multimedia Designer ben jeeen ster in multimedia en ontwerp je met de programma’s van Adobe de mooiste animaties, video’s en brochures. Jij hebt ervaring en affiniteit met videoproductieenwerkt secuur, vlot en met oog voor kwaliteit. Daarnaast ontwikkel je mee aan de website en bouw jejouw ervaring met CMS’en(WordPress)verder uit.Ook voer je ondersteunende taken uit op het gebied van social media en communicatie. Ondersteun jij ons om het bereik van de organisatie te vergroten?

Wie zoeken we?

+- 20 uur per week.

Minimaal mbo werk- en denkniveau.

Positief en proactief ingesteld.

Opgedane ervaring (werk of school) aan kunnen tonen met een representatief portfolio is een must.

Ervaring met het Adobe Creative Cloud pakket is een must.

Ervaring en/of affiniteit met animeren is een pre.

Ervaring en/of affiniteit met WordPress of andere CMS’en is een pré.

Ervaring en/of affiniteit met het schrijven van social mediacontent en blogs is een pré.

Jouw werkzaamheden...

Waarom werken bij Spring Instituut?

Spring Instituut is een vernieuwend opleidingsinstituut, gevestigd in Ede. Wij bieden mbo-opleidingen aan in de retail, logistiek, facilitaire- en zakelijke dienstverlening. Onze opleidingen vinden voor 90% online plaats.

Spring Instituut is een jonge en dynamische organisatie. Op dit moment hebben wij ruim 600 studenten en meer dan 70 klanten (leerbedrijven) met wie wij samenwerken.We vinden het belangrijk dat we continu in ontwikkeling blijven. Ook in onze communicatie staat vernieuwing en vooruitgang bovenaan. We willen met behulp van de nieuwste tools en platforms steeds blijven aansluiten op de wensen en behoeften van onze doelgroep. Bekijk ook onzewebsiteenLinkedIn.

Onze ideale multimedia designer…

Wij bieden...

Word jij onze nieuwe collega?

Kom jij bij ons werken? Stuur een korte motivatie en CV naar: hrm@springinstituut.nl. Indien passend nodigen we je graag uit voor een kop koffie op kantoor. Heb je vragen over de vacature? Dan kun je deze uitsluitend per mail stellen.

Stuur je motivatie en CV voor 15 april in.

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacyverklaring & algemene voorwaarden

Bekijk hier ons concept in vijf minuten.